Tavaszi nagy megtakarítás

Online nyílászáró rendelés beszereléssel, most ingyenes szállítással 2023. május 1-ig*

* az akció Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén érvényes!

Beépítési szolgálat

Szakembereink 48 órán belüli felmérik igényeit Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén, előzetes árajánlat elfogadását követően.

Szolgáltatásaink teljeskörűek:

Felmérés, kiszállítás, bontás, beépítés, kiegészítő termékek gyártása. 

Mindezt gyorsan, tisztán, pontosan. 

A nyílászárócsere menete

Melyet Ön is elkészíthet és letölthet pdf formátumban.

A honlapot úgy alakítottuk ki, hogy a beépítendő nyílászárók méreteinek ismeretében bárki összeállíthasson egy terméklistát. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy a kosárba helyezi az Ön által kiválasztott termékeket és a pénztár oldalon lehetősége van az árkalkuláció (a kosár tartalmának) letöltésére. Figyeljen oda a megfelelő méret, nyitási irány, szín kiválasztására.

A kollégáink segítségével az irodáinkban – ahol megtekintheti teljes termék kínálatunkat – hozott méretek alapján pontos árajánlatot készítünk az Ön igényének és akár egyedi  elképzelésének megfelelően.

Abban az esetben, ha elnyerte tetszését az ajánlat, és minket választ a beépítés kivitelezésére, akkor díjmentes helyszíni felmérést és szaktanácsadást végzünk. Ezután a megrendelés elkészítése alkalmával véglegesítjük a pontos adatokat, melynek során még egyszer teljes körű tájékoztatást kap minden ezzel kapcsolatos részletről.

Amint a termék legyártásra kerül, előzetes időpont egyeztetés után első lépésként a meglévő nyílászárók kíméletes bontására kerül sor. Szakszerűen beépítjük az új nyílászárókat, elvégezzük a szükséges finombeállításokat.

Általában egy napos munkával használatra készen megkapja álmai nyílászáróit.

Az utólagos helyreállítási munkálatok végeztével újra mi lépünk színre, és elhelyezzük a választott kiegészítőket. Ezzel minden a helyére került és élvezheti a modern nyílászáró előnyeit.

A kiegészítők:

  • külső-belső árnyékolók széles választéka
  • kültéri, szinterezett acél lemez vagy alumínium lemez párkány uv álló műanyag végzáróval, több színben
  • belső műanyag könyöklő, több színben
  • fix és mobil rovarháló
  •  meglévő nyílászárók, árnyékolástechnikai termékek, javítása, beállítása
  • öntapadós műanyag szegő a szerelési hézag eltüntetésére
Shopping Cart
Scroll to Top